Arrenca la 1a fira nàutica virtual de Balears amb la participació de la ICTS SOCIB

Per primera vegada, el Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB), participa en el “Balearic Yacht Show 2020”, la primera fira nàutica virtual de les Illes Balears. Del 18 al 20 de novembre, institucions públiques, professionals del sector nàutic nacional i internacional, usuaris nàutics de tot el món, amants del mar i apassionats de les Illes Balears, es donen cita en aquesta trobada virtual organitzada per la Cambra de Comerç de Mallorca i el Balearic Marine Cluster.

Aquest divendres 20 de novembre a les 13 hores, el director de la ICTS SOCIB, Joaquín Tintoré, ofereix la conferència virtual titulada: “Capacitats del SOCIB a Balears per observar, investigar i gestionar el Mediterrani de forma sostenible”. Tots aquells interessats poden assistir-hi de forma gratuïta, previ registre al web oficial de l'esdeveniment.

A més, durant els tres dies que dura aquest saló nàutic virtual, la ICTS SOCIB participa amb l'estand “Investiguem el mar, compartim futur” en què es mostren les principals línies d'acció d'aquesta institució pública que treballa per desenvolupar coneixement científic i tècnic, així com productes i serveis per aconseguir que els recursos marins i costaners del Mediterrani siguin més sostenibles i saludables, responent així a les necessitats ambientals, econòmiques i socials de les Illes Balears.

Más información